UMF

Admitere doctorat

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru anul universitar 2022-2023, Universitatea de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu" Cluj Napoca organizează în luna septembrie concurs de admitere la studiile universitare de doctorat.

Cifra de școlarizare pentru admiterea la doctorat an universitar 2022-2023

  • 38 locuri cu frecvență buget (cu bursă)
  • 3 locuri cu frecvență buget (fără bursă)
  • 36 locuri cu frecvență redusă buget (fără bursă)
  • 20 locuri cu frecvență (cu taxă)
  • 80 locuri cu frecvență redusă (cu taxă)

Înscrierea la concursul pentru admiterea la studiile universitare de doctorat: 05 - 09 septembrie 2022, str. Louis Pasteur, nr. 4, et. 1, cam. 13, Școala Doctorală sau online, în funcție de situația epidemiologică.

Între 5 şi 8 septembrie 2022 programul de înscriere este între orele 8.00 - 15.00.

În data de 9 septembrie 2022 programul de înscriere este între orele 8.00 - 12.00.

Regulamentul de admitere la studiile universitare de doctorat în Universitatea de Medicină și Farmacie "Iuliu Hațieganu" Cluj – Napoca este disponibil în meniul alăturat.

Acte necesare pentru înscrierea la doctorat:

Contractul de studii de doctorat poate fi vizualizat accesând unul din link-urile de mai jos:

Modalitatea de echivalare a studiilor efectuate în altă ţară de către cetăţeni români sau din state membre ale Uniunii Europene, ale Spațiului Economic European și din Confederația Elvețiană, poate fi consultată accesând următoarea legătură: http://www.cnred.edu.ro/#Activitat

Metodologia privind școlarizarea românilor de pretutindeni în învăţământul superior de stat din România, pe locuri de studii fără plata taxelor de școlarizare, dar cu bursă, respectiv, fără plata taxelor de școlarizare, dar fără bursă, an universitar 2022-2023, în cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca poate fi consultată la acest link.