Iacob Teodora

Activitate profesională: medic rezident anul V – în specialitatea boli infecțioase (confirmată prin examen-concurs rezidențiat în anul 2008, în prezent îmi desfășor activitatea pe secția de respirator copii. Pe perioada rezidențiatului am efectuat stagii de pregătire în specialitățile: medicină internă, neurologie, dermatologie, terapie intensivă, imagistică, laborator și în cadrul spitalului clinic de boli infecțioase în secțiile clinice de eruptive, neuroinfecții, digestiv adulți.

Activitate didactictică: - asistent universitar (2013 – până în prezent), în cadrul catedrei de boli infecțioase; – cadru didactiv asociat (2009 – 2012), am desfășurat activitate didactică în cadrul catedrei de semiologie medicală, secția engleză. În această perioadă am susținut și cursuri de probă studenților, cu titlul - EKG, Sdr. de diaree, Sdr. de constipație. Am făcut parte din colectivul de redactare al cărții Digestive and Haematological Syndromes, publicată de Ed. Cartea Cărții de Știință 2011 (capitolele redactate - Sdr. Icteric, Sdr. De colestază, Sdr. De diaree, Sdr. De Constipație)

Activitate științifică: am desfășurat și publicat studii, ca prim autor: Impactul mass-media și anxietatea populației cu privire la gripa A(H1N1) și Nivelul de informare al personalului medical cu privire la metodele re prevenție și vaccinare împotriva hepatitei virale tip B
– sunt doctorandă (2011), titlul lucrarii: Sdr. de intestin iritabil post-infecțios, în domeniile boli infecțioase și medicină internă.

Additional Info

  • Grad didactic: Asistent
  • Telefon: 0264594655
  • Adresă email:
Read 7934 times