Florescu Fulga

Activitatea mea zilnică cuprinde partea pedagogică cu studenții și parte clinică, petrecută în spital acordând consultații de specialitate în obstetrică și ginecologie. Activitatea didactică pe care o desfășor cuprinde stagii clinice cu studenții anului VI Medicină, AML și moașe în care preocuparea principală a mea este prezentarea cazurilor clinice și discutarea pe marginea diagnosticului stabilit. Sunt de asemenea implicată într-un program de competiții în care obiectivul major îl constituie prezentarea sistematică a problemelor teoretice și updatarea constantă a informațiilor. Am asistat examenul de admitere al studenților la UMF Cluj, am asistat examenul de licență și alte evaluări.
Activitatea spitalicească constă în consultații zilnice ca și medic primar în specialitatea obstetrică și ginecologie, rezolvând cazuri de chirurgie ginecologică precum și asistență de specialitate la naștere.
Sunt constant preocupată de pregatirea mea profesională (obținerea de atestate: în ecografie obstetrică și ginecologie, colposcopie, laparoscopie) și de participarea la diverse manifestări științifice în domeniul specialității mele.

Additional Info

  • Grad didactic: Șef lucrări
  • Telefon: 0264596893
Read 16247 times