Wednesday, 05 September 2018 11:54

Repartizarea studenților în cămine - an universitar 2018-2019

Listele provizorii cu studenţii admişi sau integralişti după sesiunile vară şi restanţe 1 și 2, care beneficiază de cazare în căminele universității, le puteți consulta în documentele atașate.

Dosarele medicale și sociale sunt în curs de evaluare de către comisiile de specialitate, rezultatele urmând a fi comunicate ulterior. Repartiție pentru bursierii statului români va apărea pe lista finală.

Solicitările studenţilor care nu au efectuat precazare sau nu sunt integraliști vor fi analizate, în limita locurilor rămase disponibile.

Reamintim faptul că, în acest an, căminele O6, H10, B11 și B13 funcționează în regim mixt, iar căminele O1 și H9 vor găzdui doar fete.

Contestaţiile pot fi trimise până în data de 9 septembrie 2018, ora 16:00, la următoarele adrese de e-mail:

- Facultatea de Medicină –

- Facultatea de Medicină Dentară –

- Facultatea de Farmacie –

Perioada de cazare va fi anunțată ulterior, la afișarea listei finale.

Lista finală va fi afișată în interval de 3 zile de la încheierea perioadei de contestații.

  • Acte necesare cazării:
  • Copia cărții de identitate.
  • Copia carnetului de student; studenții din anul 1 vor aduce copia după eliberarea carnetului de către secretariatele decanatelor.
  • Avizul epidemiologic.
  • Adeverință de la locul de muncă al părintelui (în cazul studenților care sunt copii ai cadrelor didactice).

Studenții bursieri ai statului român se vor prezenta la cazare cu o adeverință eliberată de către decanatul facultății la care studiază, din care să reiasă că sunt bursieri ai statului român.

Studenții care nu necesită loc în cămin, dar au efectuat precazarea (inclusiv anul I), au obligația să renunțe la solicitare printr-un e-mail la adresele menționate, chiar dacă nu apar în tabelul provizoriu si sunt în așteptare, până la data de 9 septembrie 2018, ora 16:00. Astfel , oferiți șansa colegilor de a beneficia de locul rămas vacant.

Atenție! Studenţii care beneficiază de loc în cămin şi nu se prezintă la cazare vor pierde dreptul de a mai solicita cazare în căminele UMF ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca pe toată perioada studiilor.

*Această listă este provizorie și poate suferi modificări.

 

Precizări legate de cazări:

1. Cererile de transferuri între cămine se vor putea face, on-line, la adresele de e-mail menţionate, după soluționarea contestațiilor şi afişarea listei finale săptămâna viitoare.

2. Vă rugăm, de asemenea, să folosiți numai canalul oficial de comunicare, adresa de e-mail pentru Facultatea de Medicină, pentru Facultatea de Medicină Dentară, şi pentru Facultatea de Farmacie, pentru orice nelămurire aveți legate de procesul de repartiție, pentru a putea menține mai uşor o evidență a cererilor şi mesajelor voastre.

3. Criteriile repartiţiei au fost cele stipulate în Regulamentul de cazare, pe care îl puteţi consulta accesând Carta Universităţii: http://www.umfcluj.ro/images/fisiere/documente_publice/Carta%20martie%202016.pdf

Nu a existat un anumit nr. de locuri pentru băieţi/fete în căminele mixte. De asemenea, prioritate au avut studenţii integralişti după sesiunile ordinare, apoi cei integralişti după prima sesiune de reexaminări, apoi cei integralişti după a doua sesiune de reexaminări.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

 

Comisia de cazare

Read 38051 times