Luni, 06 Iulie 2020 10:53

IMPORTANT! Evaluarea metodelor de examinare de la curs și lucrări practice/stagii clinice – semestrul II (2019-2020)

Perioada de evaluare a metodelor de examinare de la cursuri / lucrări practice / stagii clinice de către studenţi este 06-26 IULIE 2020, perioadă valabilă pentru toate specializările şi toți anii de studiu.

Avem rugămintea să completaţi în acest interval formularele de evaluare a examinării de la curs şi formularele de evaluare a examinării de la lucrări practice/stagii clinice. 

Accesul la platforma de evaluare https://eval.umfcluj.ro se realizează folosind următoarele:

Utilizator: codul specializarii (MED - Medicină, AML – Asistență Medicală, BFR – Balneofiziokinetoterapie și Recuperare medicală, RAI – Radiologie și Imagistică medicală, FAR - Farmacie, NUT – Nutriție și Dietetică, STO – Medicină Dentară, TED – Tehnică Dentară) + numărul matricol.

Parola: ultimele patru caractere ale utilizatorului

 

Exemple:

Utilizator = MED28481

Parola = 8481 

sau

Utilizator = STO8581

Parola = 8581

sau

Utilizator = FAR206

Parola = R206

Rezulatele evaluărilor realizate de către studenți sunt făcute publice anual pe site-ul universităţii.

OBSERVAŢIE: Pentru studenţii din învăţământul modular (Medicină anii IV-VI) sunt deschise spre evaluare toate disciplinele. Vă rugăm să evaluaţi în această perioadă DOAR disciplinele care s-au desfăşurat în semestrul curent.

 

În situația în care există probleme de logare pe platformă sau de conţinut al acesteia, vă rugăm să le transmiteți la adresa de e-mail sau (Departamentul Asigurare Calitate). 

 

Vă mulţumim!

 

 

Accesat de 5319 de ori

Selecție - anunțuri