Joi, 09 Iulie 2020 18:43

UMF „Iuliu Hațieganu”, singura universitate de medicină și farmacie din România inclusă în noile alianțe ale Universităților Europene

UMF „Iuliu Hațieganu” este singura universitate de medicină și farmacie din România care face parte din una dintre cele 24 de noi “Universități Europene”, o serie de alianțe transnaționale ce vizează consolidarea și îmbunătățirea învățământului superior în Uniunea Europeană și stimularea cooperării între instituții, studenții acestora și cadrele didactice.

Universitatea noastră face parte din alianța NeurotechEU (European University of Brain and Technology), alături de Universitatea Oxford, Karolinska Institutet din Stockholm, Universitatea Radboud din Nijmegen, Olanda și alte alte patru universități din Turcia, Spania, Germania și Ungaria.

Proiectul își propune construirea unei rețele de excelență în cercetare în domeniul neuroștiinței și neurotehnologiilor, pentru a crește competitivitatea educației, cercetării, economiei și societății europene.
Este o oportunitate deosebită pentru cadrele didactice și studenții noștri, care vor avea posibilitatea să studieze și să cerceteze în universitățile partenere.

Pentru mai multe informații, accesați link-ul: https://bit.ly/38Ivvrp

Accesat de 1049 de ori

Selecție - anunțuri