Luni, 21 Septembrie 2020 13:34

Repartizarea studenților în cămine - lista provizorie

Dragi studenți,

Găsiți atașat acestui anunț lista provizorie cu repartizarea studenților care beneficiază de cazare în căminele universității.
Repartiția pentru bursierii statului români va apărea pe lista finală.
Având în vedere contextul epidemiologic, în cămine au fost repartizați doar studenții care sunt înscriși la programele de studiu a căror activitate se desfășoară în sistem hibrid, în fiecare cămin urmând a fi cazați 2 persoane/cameră.
Toate căminele vor funcționa în regim mixt.
Cazarea în cămine va fi asigurată strict pe perioada stagiilor care necesită prezența fizică a studenților în Cluj-Napoca, în cazul unor programe de studiu pe durata a 3 săptămâni, iar în cazul altora pe durata a 2 săptămâni. Cazarea în cămine se va desfășura cu câteva zile înainte de începutul acestei perioade, moment în care se va semna și contractul de cazare, iar decazarea se va desfășura odată cu încheierea contractului de cazare, și anume la finalul ultimei perioade care necesită prezența fizică a studenților în Cluj-Napoca.
După cazarea într-o anumită camera din căminul în care au fost repartizați, studenții au obligația de a părăsi camera de cămin la finalul perioadei stagiilor clinic/activității practice, fără a fi necesară eliberarea camerei și de bunurile personale, întrucât la următorul stagiu practic, studentul se va întoarce în aceeași cameră.
În funcție de gradul de ocupare al căminelor în perioadele ce necesită prezența studenților în Cluj-Napoca, este posibilă o redistribuire în cămine a studenților repartizați.
Contestaţiile pot fi trimise până în data de 23 septembrie 2020, ora 10:00, la următoarele adrese de e-mail:
- Facultatea de Medicină –
- Facultatea de Medicină Dentară –
- Facultatea de Farmacie –
Lista finală va fi afișată în interval de 2 zile de la încheierea perioadei de contestații.
Acte necesare cazării:
•    Copia cărții de identitate.
•    Avizul epidemiologic.
•    Adeverință de la locul de muncă al părintelui (în cazul studenților care sunt copii ai cadrelor didactice).
Studenții bursieri ai statului român se vor prezenta la cazare cu o adeverință eliberată de către decanatul facultății la care studiază, din care să reiasă că sunt bursieri ai statului român.
Studenții care nu necesită loc în cămin, dar au efectuat precazarea, au obligația să renunțe la solicitare printr-un e-mail la adresele menționate, până la data de 23 septembrie 2020, ora 10:00. Astfel, oferiți șansa colegilor de a beneficia de locul rămas vacant.
Precizări legate de cazări:
1.    Studenţii care beneficiază de loc în cămin şi nu se prezintă la cazare vor pierde dreptul de a mai solicita cazare în căminele UMF ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca pe toată perioada studiilor.

2.    Vă rugăm, de asemenea, să folosiți numai canalul oficial de comunicare, adresa de e-mail  pentru Facultatea de Medicină – ,  pentru Facultatea de Medicină Dentară – , şi  pentru Facultatea de Farmacie – , pentru orice nelămuriri aveți legate de procesul de repartiție, pentru a putea menține mai uşor o evidență a cererilor şi mesajelor voastre.

3.    Criteriile repartiţiei au fost cele stipulate în Regulamentul de cazare, pe care îl puteţi consulta accesând Carta Universităţii.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Accesat de 10146 de ori

Selecție - anunțuri