Imprimă această pagină
Vineri, 18 Iunie 2021 14:59

Precazare în căminele Universităţii pentru anul universitar 2021-2022

  Cererile de precazare în căminele universităţii pentru anul universitar 2021 - 2022 se depun online, pe site-ul https://cazari.umfcluj.ro .

  Pentru a completa cererea este necesar să vă logaţi utilizând numele și prenumele, iar parola este reprezentantă de nr. matricol. După logare, vă rugăm să completaţi opţiunile în ordinea preferinţelor.

  Cererile de precazare vor fi acceptate din data de 18 iunie până în 31 iulie 2021, ora 23:59. Orice cerere de precazare depusă după această dată va fi invalidă.

  Subliniem faptul că atât modalitatea de desfăşurare a activităţii didactice de anul viitor, cât şi modalitatea de cazare a studenţilor în cămine, nu sunt cunoscute deocamdată în totalitate şi vor fi decise pe baza reglementărilor legislative naţionale din toamnă.

  Dacă întâmpinaţi dificultăţi în procesul de efectuare a precazării, vă rugăm să vizionaţi următoarele tutoriale video:

  Tutorial precazare – varianta PC:
  https://www.youtube.com/watch?v=lZSa8q3Odik&t=14s

  Tutorial precazare – varianta pentru telefoane mobile:
  https://www.youtube.com/watch?v=p54K8f2vtEE&t=14s

  Dacă în continuare întâmpinaţi probleme, vă rugăm să ne contactaţi la următoarea adresă de e-mail: . Având în vedere că urmează perioada de sesiune, avem rugămintea de a acorda mai mult timp soluţionării problemelor cu privire la precazare.

  NOTĂ: Căsuţa de bifare a "cazării pe timp de vară" nu se aplică în acest an pentru cei care doresc cazare pe perioada verii. Cazarea pe perioada verii se va face prin completarea cererilor pe care le găsiţi la agentul de pază al fiecărui cămin, iar pentru B11 şi B13 la administratorul căminelor.

  Vă mulţumim!
  Comisia de cazare

   

  Accesat de 4151 de ori